Död fisk

Ni inser inte vilken huvudvärk som slog emot mig igår. Efter att ha varit super irriterad på verkligen allt slängde jag mig i sängen kl nio för att bli av med hammarslagen. Och med tanke på att jag inte brukar få huvudvärk blev jag irriterad över det också... ond cirkel?
 
Då det var hus i helvete när jag skulle hem igår. Så blev cykeln övergiven på jobbet och jag fick skjuss hem av en kollega (tack igen!) Under hela dagen kunde vi se genom fönstren hur himlen blev mörkare och mörkare. Och såklart där när vi slutade så slog det ned så man nästan blev döv. Jag fick inte cykla hem för de andra... Jag ville inte heller. För när vi satt i bilen slog blixten ned högst en kilometer ifrån oss. Låter mycket. Men kändes som precis bredvid oss.
Dessa fyra timmar jag har fått sovit extra (då jag först börjar kl 10) har kanske givit mig den där extra gnuttan av skönhetssömn jag behöver för att se vacker ut. Men huvudvärken är fortfarande kvar, vilket får endel rynkor i pannan att yttra sig...
 
Istället för att klaga på allt ska jag försöka mig på att fixa lite klarhet i allt som ska fixas nu de närmaste tre kvällarna innan jag och fyra andra ska gosa in oss i en bil och åka söder ut. 
Ikväll jobbar jag sent. Kommer inte hem förrens kl åtta och trött och sliten som jag kommer vara då, brukar kunna resultera i en dusch och sedan ligger jag där i soffan som en död fisk och inte orkar något mer. 
Då var det två dagar kvar. På dessa två kvällar ska ja hinna packa väskan. Dvs hitta alla kläder i min garderob som är värda att ta med och sedan sortera ur de som jag verkligen vill ha med. Annars är det risk att allt i hela garderoben ligger i väskan och fyller upp hela bilen. Tror inte det andra skulle bli så glada över det. 
Sedan under lördagsnatten måste jag agera taxi, samma natt som vi ska åka. Så känner verkligen hur tiden försvinner den kvällen utan att jag kan göra något åt det. Kanske blir någon sista minuten fix. Så ja... allt ska fixas imorgon om jag inte har lite extra energi liggandes på lager någonstans till ikväll.
 
 
RSS 2.0